Verhuizen? Wij bieden de beste verhuisservice in heel Nederland en Europa

Neem direct contact op

Wernken de Jong verhuizingen verzorgt uw verhuizing door heel Nederland. Wij voeren ook speciale transporten uit, zoals piano- en vleugeltransport, het transport van bijvoorbeeld antiek meubilair, maar ook transporten op bijvoorbeeld 'drie hoog achter'. We zorgen tevens voor alle materialen die u nodig hebt bij uw verhuizing, van doos tot verpakkingsmateriaal, en ook aan eventueel groot materieel als trapliften is gedacht. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing is bij ons in goede handen.

Piano- en vleugeltransport

Al meer dan 25 jaar is Wernken de Jong onbetwist de specialist in pianotransport en vleugeltransport. Een begrip in Utrecht en de weide omgeving. Uw piano of vleugel is bij ons in goede handen. Trap op, door een raam op een willekeurige verdieping of over het huis heen het balkon op? Zolang de situatie het toelaat is het bij Wernken de Jong allemaal mogelijk! Wij komen v.t.v. vrijblijvend de situatie opnemen zodat wij en u zeker weten dat het allemaal goed gaat komen met uw kostbare instrument.

Bijzonder transport

Voor het vervoeren van bijzondere voorwerpen zoals antiek, klokken en schilderijen is beleid nodig. Eerst bekijken de professionals van Wernken de Jong rustig de situatie. Vervolgens maken we een plan: wat is de beste route in of uit het pand? Kan dit stuk over de trap of moet deze met een kraan verplaatst worden? Allemaal vragen waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Wij hebben hier de kennis en de ervaring voor en zorgen dat het allemaal goed komt.

Materialen

Woont u aan een dijk, op een boot of "drie hoog achter"? Wernken de Jong heeft overal een oplossing voor. Hebben zij de benodigde materialen op het moment van de verhuizing zelf niet in huis? Bij collega's extra materiaal regelen of bijzondere middelen huren is geen enkel probleem! Het komt altijd goed met Wernken de Jong Verhuizingen.

Combinatie Transport

Heeft u geen haast en kunt u een paar dagen wachten? Dan is ons combinatietransport iets voor u! Door uw transport te combineren met die van anderen kunnen wij u een sterk gereduceerd tarief aanbieden! Van Noord naar Zuid en van Oost naar West of andersom, de professionele verhuizers van Wernken de Jong staan voor u klaar. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om u te informeren over de transportdata en tarieven.

Projecten

Overweegt u Wernken de Jong als verhuisbedrijf? Velen gingen u al voor! Bekijk hieronder enkele foto's van onze eerdere verhuizingen. Bijvoorbeeld foto's van een bijzonder transport dat wij uitvoerden voor het Nationaal Museum of een pianoverhuizing waarbij we alleen via de trap de woning konden bereiken.

Nationaal Museum

Piano- en vleugeltransport

Pianotransport via de trap

Pianovervoer via een kraan

Verhuizing van speciale items